Logo

Karoline Wiegerink neemt PvKO directiestokje van Maricken Hengeveld over

Logo PvKO_380x270.pngwoensdag 18 januari 2017 11:39

Door Merel de Koning

Amersfoort, 18 januari 2017 – Per 1 maart 2017 is Karoline Wiegerink de nieuwe directeur van Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO). Wiegerink neemt deze rol over van Maricken Hengeveld die deze functie sinds 2012 heeft bekleed.

Wiegerink is als Lector City Hospitality verbonden aan Hotelschool The Hague en weet de wetenschap met praktische kennis rondom gastvrijheid te combineren waarbij waardecreatie voor de klant, gast en toerist het uitgangspunt is. Haar kennis, ervaring en netwerk zal zij in deze nieuwe parttime functie inzetten om de vereniging verder op de kaart te zetten, uit te bouwen en om ondernemend Nederland te inspireren nog klantgerichter te worden.

Ik ben onder de indruk van de kracht van de ontmoetingen van PvKO: scherpzinnig, inspirerend, verfrissend en inhoudelijk sterk! Ik zie ernaar uit onderdeel uit te maken van deze community van klantgedreven professionals.

Hengeveld is sinds 2004 verbonden aan de vereniging, eerst als mede verantwoordelijke voor de marketing en projectcoördinatie en vervolgens heeft zij in 2012 haar voorganger Wil Wurtz opgevolgd. In de afgelopen jaren  heeft PvKO zich onder haar leiding bewezen als een betrouwbare en inhoudelijke vereniging. Een ledennetwerk waar 3000 professionals vanuit ruim 150 Nederlandse en inmiddels ook tal van Vlaamse bedrijven verbonden en geïnspireerd worden. 

Ed Peelen, voorzitter PvKO: “Het bestuur van PvKO vindt het spijtig dat Maricken Hengeveld gekozen heeft haar carrière elders voort te zetten, maar begrijpt dat het na twaalf jaar ook tijd kan zijn om een andere uitdaging op te pakken. Alle waardering is er voor het werk dat Maricken heeft verzet. Met weinig middelen, heeft Maricken ervoor gezorgd dat er een professionele organisatie staat, die persoonlijke aandacht heeft voor leden. In Karoline Wiegerink hebben we een zeer goede opvolgster, die hospitality, het vakinhoudelijke en ondernemerschap weet te combineren in een persoon. Alle vertrouwen bestaat er in dat zij voor een vlekkeloze overgang zal zorgen en PvKO ook een nieuwe impuls zal geven. We spreken dan ook de stellige verwachting uit dat onze leden snel vertrouwd zullen zijn met de nieuwe directeur.”

Onder leiding van Wiegerink, bestaat het projectbureau verder uit Eva Rietbroek en Merel de Koning die de rol van Maartje Luinenburg overneemt. Maartje heeft samen met haar collegae jaren lang de marketing communicatiewerkzaamheden, event coördinatie en verdere ondersteunende werkzaamheden voor PvKO verricht. Maartje geeft het stokje over aan Merel de Koning, die haar sporen heeft verdiend in de congreswereld en de laatste jaren voor de DDMA heeft gewerkt.

Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO)
PvKO is een vereniging waarin alle partijen en professionals samenkomen die belang hebben bij het delen van kennis en ervaring op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) en Klantgericht Ondernemen. Inmiddels zijn rond 150 (waaronder beursgenoteerde) bedrijven lid en de bijeenkomsten worden door honderden mensen van die bedrijven en andere geïnteresseerden bezocht. Activiteiten van Platform voor Klantgericht Ondernemen zijn o.a. de maandelijkse Inspiratiesessies, de samenwerking met HBO Nederland om klantgericht ondernemen (meer) op het curriculum te krijgen en het ontsluiten, verspreiden en verdiepen van kennis binnen het online kennisplatform. Het platform werkt samen met bedrijven, experts, universiteiten en brancheverenigingen om Nederland klantgerichter te maken. www.pvko.nl

--Voor redactionele informatie: Eva Rietbroek, eva.rietbroek@pvko.nl of mobiel: 06 234 093 59.

Labels
PvKO nieuws

Reacties op 'Karoline Wiegerink neemt PvKO directiestokje van Maricken Hengeveld over'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.