Logo

Kom jij naar Emerce Engage?

EMERCE-eEngage-Banner-380x270.gifdinsdag 08 december 2015 09:00

The next step in optimizing multichannel customer experience

Emerce Engage gaat over de beste strategieën voor organisaties met grote consumentendatabases. Sales, service en loyalty via e-mail, social en web. Ook in combinatie met offline kanalen. Nieuwe inzichten rond effectief gebruik van data, systemen en klantgegevens. Met een geïntegreerde aanpak voor een stijgende conversie en loyaliteit.

De eerste sprekers zijn bekend. Onder andere on stage:

  • Michael Leander – Markedu
  • Huib van Bockel - The Social Brand
    Huib is een absolute autoriteit op het gebied van digital marketing en media. Hij schreef het boek The Social Brand en is voormalig hoofd Marketing bij Red Bull. Huib vertelt hoe jouw merk een succesvol "social brand" kan worden.
  • Jacques Hoendervangers - Loyalty Management Netherlands (Air Miles)
    Hij biedt een kijkje achter de schermen van Air Miles: wat doet de organisatie achter Air Miles en hoe ziet de database van het grootste loyaliteitsprogramma van Nederland eruit? En hoe zorgt Air Miles dat ze zich ook in de toekomst blijft onderscheiden in het loyalty landschap?
  • Maarten Sinnecker & Anouk Smit - Hotelspecials
    Ook de klantbenadering van HotelSpecials is speciaal. Maarten en Anouk gaan in op het geheim achter hun hoge NPS score en de award winnende e‐mail personalisatie campagne die zij lanceerden.
  • Arie den Hollander - Xerox
  • Michel Brakenhoff - Makro

Kortom: hét event van het jaar voor professionals in multi-channel marketing, sales en service. Check hier het volledige programma.

Emerce Engage is voor organisaties die direct marketing willen verbeteren en hun churn willen verlagen. Verbeter de conversie en loyalty van je merk en de beleving van de klant. Geef op innovatieve wijze invulling aan je strategie!

Als lid van PvKO kun jij met € 50,- korting naar Engage!
Gebruik daarvoor kortingscode ENGA50PVKO en kies voor Regular ticket.

« Terug

Reacties op 'Kom jij naar Emerce Engage?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.