Logo

CRM Marktoverzicht

Marktoverzicht_collage 380x270.pngwoensdag 12 maart 2014 17:27

PvKO biedt met het CRM Marktoverzicht een zo volledig mogelijk overzicht van de beschikbare diensten en producten op het gebied van CRM en klantgericht ondernemen. Professionals die op zoek zijn naar software, dienstverlening, een interimmer of een opleiding krijgen op een efficiënte manier een overzicht.

Onderzoek dat is gedaan onder de gebruikers van het CRM Marktoverzicht van voorgaande jaren, wijst uit dat dit een veelvuldig geraadpleegd overzicht is. Grote vervoersbedrijven, financiële instellingen, leisure bedrijven, universiteiten, etc. zijn aan de hand van het CRM Marktoverzicht geholpen in de zoektocht naar de oplossing om met hun bedrijf weer een stap richting een (nog) meer klantgerichte strategie te komen.

Zoek, vind en PvKO verbindt

  • Welke partijen bieden een campagnemanagementsysteem?
  • Waar kan ik terecht voor advies voor een customer experience strategie?
  • Waar vind ik zzp’ers die kennis en ervaring hebben bij de implementatie van een marketingstrategie binnen mijn branche?
  • Waar vind ik een passende opleiding over Social CRM?
  • Wie kan mij helpen de customer intelligence van mijn organisatie te verbeteren?
  • Welke dienstverleners zijn gevestigd in de regio van mijn organisatie?
  • Waar kan ik een CRM softwarepakket vinden dat voldoet aan de wensen van mijn organisatie?
  • Welke bedrijven hebben ervaring met de betreffende aanbieder zodat ik referenten kan natrekken?

Deze en nog veel meer criteria kunnen in het dynamische online marktoverzicht als zoekopdracht worden ingegeven. Het resultaat is een helder overzicht van aanbieders die voldoen aan uw wensen.

Ga naar het CRM Marktoverzicht >

Biedt uw organisatie oplossingen, diensten of opleidingen op het gebied van CRM en Klantgericht Ondernemen en staat u er nog niet of onvolledig in? Laat het ons weten via communicatie@pvko.nl. Ook kunt u gedurende het jaar uw profiel aanpassen indien u dit wenst.

« Terug

Reacties op 'CRM Marktoverzicht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.