Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Neuromarketing

Hoe kan de kennis over het menselijke brein ons verder helpen met customer centricity en experience? Je leest er veel over … is het de redding van het vak klantgericht ondernemen?... Of zijn het de nieuwe kleren van de keizer?

De wetenschap biedt steeds meer inzicht in hoe mensen besluiten nemen. De techniek maakt het mogelijk hier een kijkje in te nemen via onderzoektechnieken als Eyetracking, FMRI-scans, EEG, etc.

De neuro wetenschap wordt ingezet voor conceptontwikkeling (design for happiness), gedragsbeïnvloeding (zoals priming, persuation en nudging). Met als doel: creëren van positieve emoties die leiden tot wow belevingen, customer delight en engagement.

En HOE kun je dit in je organisatie toepassen? Wat zijn goede voorbeelden? Hoe kan neurowetenschap je helpen aan succesvolle marketingcampagnes en duurzame klantrelaties?

Op 7 september nemen we je mee in de wereld van de neuromarketing. We laten je zien waar het vakgebied op dit moment staat. Sprekers uit de praktijk delen hun cases met ons. Wat brengt de toepassing van de hersenwetenschap? Waar zit de meerwaarde? Hoe gaan ze te werk? En tenslotte geven we een kijkje in de keuken van neuro onderzoek….

… binnenkort meer! Schrijf je alvast in!

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding gaat u ermee akkoord dat u tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht u binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kunt u een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft uw bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is uw eerste bezoek aan een event kosteloos. 
Het kosteloos kennismaken geldt niet voor bedrijven die technische oplossingen of dienstverlening rondom CRM en Klantgericht Ondernemen aanbieden.

Deel met anderen